Skip to main content
  • Renovatie van badkamers

Loodgieters en chauffagisten met geschiedenis


2 generaties service en kwaliteit

Een streepje geschiedenis... Frans startte eind jaren 50 als zelfstandig hoefsmid. De zaak groeide organisch uit tot een volwaardig installatiebedrijf, steeds met de vinger aan de pols voor nieuwe tendensen en noden. De bvba werd in 1988 opgestart samen met Piet, na zijn studies klimatisatie. Hij is gebeten door de vele innovaties en milieuvriendelijke technieken. Hij en Katrien leiden de zaak met hart en ziel samen met een top team. Nic, industrieel ingenieur, op bureau samen met specialisten in sanitair, verwarming, ventilatie, zonneboilers, PV-installaties,... De showroom en het magazijn met grote voorraad zijn een troef om snel en flexibel te werken.

Contacteer ons dan voor meer informatie of een afspraak.

Waarom voor Cnockaert kiezen?


4 redenen om voor ons installatiebedrijf te kiezen

1. Onze persoonlijke aanpak

We zijn zelfstandige ondernemers die duidelijke informatie geven en onze afspraken nakomen.  Ons vak is onze passie. We zijn erkende vakmannen en zo loop je geen risico op gebreken en vermijd je extra kosten op lange of middellange termijn. Technische informatie en prijs worden op voorhand samen doorgenomen.

2. All in

Nieuwbouw of renovatie?
Kleine herstellingen of grote installaties?

We hebben alles voor je badkamer, keuken, verwarming, ventilatie en energievoorziening in huis. Het begint met het juiste advies binnen jouw budget vanuit een esthetisch, ecologisch, duurzaam en technisch oogpunt.

3. Gegaran­deerd top

In onze showroom krijg je een overzicht van verschillende mogelijkheden, merken en trends. Daarnaast werken we samen met de showrooms van alle bekende merken, zoals Sax, Van Marcke,  Dupont, ... Ook daar kan je vrijblijvend een kijkje gaan nemen. We begeleiden je graag tot de juiste keuze. We zijn als erkende vakmannen geschoold en ervaren op het vlak van installaties, plaatsing en de laatste technologieën.

4. Zorgeloos

Als je een nieuwe woning wil bouwen, dan moet die woning zo energiezuinig mogelijk zijn zodat ze voldoet aan de wettelijke energienormen (het E-peil). Daarom moet je investering in technieken voldoen aan minimuumvereisten. Een professionele installatie en afstelling  door een erkend RESCERT installateur is een must om de juiste attesten te verkrijgen. Op deze manier kom je in aanmerking om premies te krijgen voor hernieuwbare energieoplossingen zoals een warmtepomp of zonneboiler.

Contacteer ons

  • Wens je een afspraak?
  • Heb je nood aan een goede service?
  • Advies of een plan voor je badkamerrenovatie?
  • Of centrale verwarming?

Bezoek onze showroom

Laat je inspireren door de hedendaagse trends in sanitair en verwarming. Handig samengebracht in onze showroom.